Andaluzia: El Caminito del Rey

Scris de | Spania, Ture pe Munte

Cel mai spectaculos defileu amenajat din Europa. Merită văzut!

Concluzii și recomandări

Caminito del Rey este unul dintre cele mai spectaculoase trasee montane din Andaluzia. Lungimea de aproape 2,9 Km a pasarelelor suspendate îl fac probabil unic în Europa.

Să nu vă lăsați intimidați de fotografii în ceea ce privește înălțimea! Este un traseu foarte ușor din punct de vedere fizic. Un fel de plimbare prin pădure. Dar priveliștea este unică!

Aproape oricine poate să îl parcurgă în maximum 4 ore (daca se face și o pauză de prânz).

Probabil pentru a fi vizitat de cât mai multă lume, administratorii au decis ca el să fie parcurs doar dinspre Ardales spre El Chorro. În aceasta direcție, terenul coboară în mod natural, ușurând mersul turiștilor.

Este preferabil să ajungeți aici cu mașina. În acest caz încercați să ajungeți la intrarea pe traseu în jurul orei 9 în timpul verii, ca să nu prindeți o coadă prea mare. Accesul este permis începand cu ora 10:00 vara, în grupuri de maxim 30-40 de persoane.

 Atenție, traseul este inchis lunea! 

Drumul cu trenul este condiționat de puținele curse care opresc în El Chorro. O simplă întârziere la intrarea pe traseu datorită aglomerației vă pot face să pierdeți trenul de seară.

Luați cu voi cel puțin un litru de apă de persoană. Pe traseu nu veți găsi surse de apă potabilă.

Respectați instrucțiunile personalului administrativ, indicatoarele de limitare a numarului de persoane (de exemplu pe puntea suspendată sunt permise maxim 10 persoane simultan) și mai ales,  distanța față de ceilalți turiști.

În rest, vă urez plimbare frumoasă și cât mai multe poze reușite!

Sending
User Review
0 (0 votes)
Daca ți-a plăcut, partajează articolul cu prietenii tăi!

Înapoi

Ultima modificare: 4 ianuarie 2019

Comentează articolul